Makelaarswerkzaamheden

U heeft door drukke werkzaamheden, bijzondere omstandigheden - zoals (langdurige) afwezigheid wegens vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof - of een grote opdracht (tijdelijk) behoefte aan een (extra) makelaar? Neem dan contact op met Crickethill makelaarsdiensten!

Ik ben gecertificeerd (beëdigd) makelaar en aangesloten bij de NVM, vakgroep Wonen. Uiteraard sta ik ingeschreven bij VastgoedCert (kamer Wonen; nummer RMT07.121.1258) en voldoe ik aan alle educatieverplichtingen en overige regelgeving van de NVM.

In overleg kan worden bepaald voor welke periode respectievelijk voor hoeveel uur per week u gebruik wilt maken van mijn diensten. Het kan daarbij uiteraard gaan om daadwerkelijke makelaarsactiviteiten, maar gezien mijn ervaring en achtergrond ben ik ook breed inzetbaar voor andere werkzaamheden binnen uw kantoor. Kortom: "U vraagt, ik draai..."!

Afhankelijk van de aard en duur van de werkzaamheden zal een passend (uur)tarief worden berekend. Uiteraard ontvangt u hiervoor vooraf een offerte.

Meer informatie

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met mij op via 06-11015471 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .