Advies en ondersteuning kantoorautomatisering en (administratieve) processen

Wordt er op uw kantoor wel optimaal gebruik gemaakt van uw kantoorautomatiserings- pakket? En zijn de (administratieve) processen wel volledig afgestemd op de veranderde tijd en (markt)omstandigheden?

Optimaliseren bespaart tijd en geld

In de praktijk blijkt dat veel gebruikers slechts een beperkt deel benutten van de uitgebreide mogelijkheden die het kantoorautomatiseringspakket biedt en dat door het optimaliseren van de inrichting en het gebruik daarvan enorm veel tijd - en dus geld! - kan worden bespaard. En datzelfde geldt ook vaak voor de (administratieve) processen.

"On-the-job"-trainingen

Zelfs het beste gereedschap geeft geen garantie op resultaat... Ook al investeert u nog zo veel in uw kantoorautomatisering, als u en uw medewerkers hier niet optimaal mee om (kunnen) gaan dan heeft dat niet het gewenste resultaat. Het volgen van - vaak klassikale - cursussen kan hier uitkomst bieden, maar in veel gevallen blijkt het toch moeilijk om de kennis die tijdens dergelijke trainingen is opgedaan te vertalen naar het eigen kantoor. De inrichting van het eigen systeem is soms net even anders en door de drukke werkzaamheden lukt het niet altijd om er echt werk van te maken. Goede voornemens stranden dus niet zelden voortijdig en de investering - zowel in geld als tijd - is dan voor niets geweest.

De mogelijkheden van Crickethill makelaarsdiensten

Na een korte inventarisatie - die globaal genomen één dagdeel in beslag zal nemen - bespreek ik met u welke mogelijkheden er zijn om u ondersteuning te bieden. Dit kan bestaan uit een aantal adviezen - aanbevelingen en tips & trucs - die u gelijk zelf in de praktijk kunt brengen of het uitvoeren van concrete werkzaamheden met betrekking tot de inrichting van uw kantoorautomatiseringspakket en/of (administratieve) processen.

Indien er sprake is van een bepaalde opleidingsbehoefte kan door mij een "on-the-job"-training worden verzorgd. Deze training - individueel of in kleine groepjes - vindt altijd op het eigen kantoor plaats. Er worden alleen onderwerpen behandeld die nog niet of in onvoldoende mate worden beheerst en er gaat dus geen tijd verloren aan "zaken die men toch al weet". Na de uitleg gaan u en uw medewerkers direct zelf aan de slag en kijk ik over de schouder mee of de behandelde onderwerpen op een juiste manier in de praktijk worden gebracht; al doende leert men immers het meest. En om ervoor te zorgen dat de training een duurzaam resultaat heeft kom ik na enkele weken nog een keer langs om te kijken of alles nog steeds goed loopt.

Kosten

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de aard en omvang van de werkzaamheden en/of training en worden vooraf geoffreerd. Aan het eerste, vrijblijvende gesprek zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Neemt u dan contact met mij op via 06-11015471 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .