Crickethill makelaarsdiensten; een helpende hand in drukke tijden!

jean kierkelsDe woningmarkt trekt weer aan en de economische crisis lijkt voorbij. Hoewel het nog niet overal goed gaat, gaat het op de meeste plaatsen wel beter. Consumenten zijn weer bereid geld uit te geven en de uitgestelde verhuiswensen worden door velen gerealiseerd. De gedaalde woningprijzen en de historisch lage rente zijn er mede debet aan dat woningzoekers nu hun slag willen slaan. Voor makelaars betekent dat: werk aan de winkel! Nog afgezien van de veeleisende consument die in de huidige maatschappij verwacht dat een makelaar 24/7 bereikbaar is, is de bezetting op menig makelaarskantoor als gevolg van de crisis tot een minimum beperkt. Veel makelaars komen op dit moment dus - letterlijk en figuurlijk - handen te kort. Zo efficiënt mogelijk werken is dus een must! 

Ik kan u daarbij een helpende hand bieden. Enerzijds door het optimaliseren van het gebruik van uw kantoorautomatisering en/of "on-the-job"-trainingen, anderzijds door het uitvoeren van makelaarswerkzaamheden. Op de pagina diensten vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maatwerk

Afhankelijk van uw wensen en behoeften wordt in onderling overleg bepaald welke ondersteuning in uw geval gewenst is. Elke situatie is immers anders en vraagt om een individuele en persoonlijke aanpak. Daarom levert Crickethill makelaarsdiensten maatwerk!

Mogelijkheden

Graag wil ik in een vrijblijvend persoonlijk gesprek de mogelijkheden nader met u bespreken. Geïnteresseerd? Neemt u dan contact met mij op via 06-11015471 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Jean Kierkels RMT

NVM-makelaar

 

Advies en ondersteuning

 

contact crickethill

Makelaarswerkzaamheden

 

contact bijgesneden

Contact